Kutsekool kutsub noori võistlusi vaatama

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi ühendatud kutsekeskkoolis leiab 14. ja 15. detsembril aset Jüri Sammuli nimeline müürseppade kutsevõistlus «Jõulukellu». Õppeasutus ootab Viljandimaa koolide õpilasi külla mõõduvõttu vaatama.

Võistlusel osaleb 14 kooli, kus õpetatakse ehituse eriala.

Võistlusi saab vaadata kolmapäeval, 14. detsembril kella 10.30—12.30 ja 13.30—17 ning neljapäeval, 15. detsembril kella 9—13.

Kutsemeisterlikkuse võistlust korraldab Viljandi ühendatud kutsekeskkool koostöös sihtasutusega Innove ning riikliku eksami- ja kvalifikatsioonikeskusega, võistlust toetab Euroopa Liidu sotsiaalfond.

Jüri Sammul alustas kutsekoolis tööd õppemeistrina 1996. aastal ning jätkas hiljem osakonna juhina. 2005. aastal sündinud üle-eestilise kutsevõistluse «Jõulukellu» käimalükkamisel oli Jüri Sammuli roll väga tähtis. Ta osales võistlusülesande koostamises, pidas läbirääkimisi Soome esindajatega, töötas välja võistlejate hindamise juhendi ning koolitas Viljandi kutsekeskkooli võistlejaid.

Jüri Sammul lahkus meie hulgast 10. juulil 2008. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles