Naabri tapmises süüdistatav mees astub kohtu ette

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Prokuratuur saatis sel nädalal kohtusse kriminaalasja, milles süüdistatakse 49aastast meest naabri tapmises ning relva ja laskemoona ebaseaduslikus käitlemises.

Tänavu 9. juulil sai politsei teate, et purjus mees oli Abja vallas Atika külas olmetüli käigus kortermaja trepikoja ees registreerimata jahipüssist tulistanud 54aastast meest, kes suri saadud vigastustesse. Kohtueelse menetluse käigus on selgunud, et tapmist nägi pealt hukkunu laps.

Pärast tulistamist pani mees relva kõrvale ja jäi rahulikult politseinikke ootama. Sellest ajast alates on tulistaja olnud vahi all.

Kriminaalasja kohtueelset menetlust juhtinud ringkonnaprokurör Marja-Liina Talimaa sõnul tulistas süüdistatav ühe lasu naabrimehe rindkere piirkonda. Veel kahtlustatakse meest selles, et 2009. aastal soetas ta kaheraudse jahirelva ning kasutas seda ebaseaduslikuks jahipidamiseks.

Kohus arutab kriminaalasja järgmise aasta jaanuaris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles