«Sakala» ootab teateid ohtlikest kohtadest

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viimastel nädalatel on avalikkust vapustanud mitu traagilist juhtumit, kus inimesed on hukkunud halvas korras rajatiste tõttu.

Ainuüksi kaaneta kaevude süül on tänavu Eestis elu jätnud kuus inimest. Nagu novembri keskel Tallinnas Rukkilille lasteaias juhtunu näitas, võib oht varitseda ka muudes kohtades, isegi katkisel ronimisredelil.

Et aidata kaasa selliste õnnetuste ärahoidmisele, palub «Sakala» kõigil, kes teavad Viljandimaal mõnd sügavat kaaneta kaevu või muud eluohtlikku kohta, sellest toimetusele teada anda. Eelkõige on info oodatud nende surmalõksude kohta, mis asuvad kergesti ligipääsetavates paikades.

Peale koha ja riskitegurite võimalikult täpse kirjelduse peaks teate saatja kindlasti lisama oma telefoninumbri, et oleks võimalik andmeid vajaduse korral täpsustada. Muidu võib mõni paik jääda üles leidmata.

Info tuleks saata «Sakala» kodulehel oleva vihjeakna kaudu, meilitsi aadressil sakala@sakalakirjastus.ee või jätta teade automaatvastajale numbril 435 0000.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles