Viljandi tunnustab vabatahtlikke

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnajuhid ootavad kõiki vabatahtlikku tööd tegevaid inimesi 7. detsembril maagümnaasiumi (Carl Robert Jakobsoni tänav 42) saali tänuüritusele.
Linnajuhid ootavad kõiki vabatahtlikku tööd tegevaid inimesi 7. detsembril maagümnaasiumi (Carl Robert Jakobsoni tänav 42) saali tänuüritusele. Foto: Liis Saar

Kolmapäeval kell 15 ootavad Viljandi linnajuhid kõiki vabatahtlikku tööd tegevaid inimesi ning organisatsioonide, klubide ja seltside esindajaid tänuüritusele maagümnaasiumi Carl Robert Jakobsoni tänav 42 saali.


Viljandi abilinnapea Ardo Agasild ütles, et Viljandis on palju kodanikke, klubisid, organisatsioone ja ühendusi, kes panustavad järjepidevalt linna heakorda või teevad sotsiaaltööd, aitavad eakaid ja puudega kaaslinlasi ning korraldavad abivajajate toetamiseks igal aastal heategevusüritusi, loteriisid ja väljamüüke selle eest tasu küsimata. «Tahame neid inimesi vabatahtlike aasta lõppemise puhul tänada, et nad loovutavad oma vaba aega ja energiat teiste aitamiseks ning tegutsevad avalikes huvides ja kogukonna heaks,» lausus ta.

Tänupärastlõunal on lisaks linnajuhtide tänusõnadele väike eeskava muusikakooli õpilastelt ja eakatelt isetegevuslastelt ning kaetud on kohvi- ja teelaud.

ÜRO üldassamblee otsustas kinnitada 1985. aastal 5. detsembri rahvusvaheliseks vabatahtlike päevaks, et suurendada teadlikkust vabatahtlikkuse tähtsusest ja meelitada rohkem inimesi vabatahtlike organisatsioonidega liituma. 2011. aasta on kuulutatud kodanikuaktiivsust edendava vabatahtliku tegevuse Euroopa aastaks.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles