Bändide päev ootab esinejaid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna on Viljandi kultuurimajas tasuta kevadkontserdi «Kooliranitsa lood».
Täna on Viljandi kultuurimajas tasuta kevadkontserdi «Kooliranitsa lood». Foto: Elmo Riig / Sakala

Maakonna tantsumuusika orkestrid, ansamblid ja ühemehebändid on oodatud Viljandimaa bändide päevale, mis algab 7. veebruaril kell 19 Viljandi kultuurimajas.



Päeva korraldaja Malle Allese sõnul saab iga bänd esinemiseks 20 minutit. Erilist tähelepanu pööratakse seekord kõige huvitavama seadega sambale ja tegemist võiks olla Eesti autori looga.



Bände hindavad lugupeetud muusikutest koosnev žürii ja publik. Üldvõitja ja publiku lemmiku tiitli kõrval antakse välja eripreemia parimale instrumentalistile, mees- ja naislauljale ning auhindu jagub veelgi.



«Et eelmisel aastal ilmunud teatmikul oli suur menu, plaanime sel aastal välja anda uue Viljandimaa bände tutvustava raamatukese,» rääkis Malle Allese. «Ennast tutvustava lehekülje võivad selles saada ka ansamblid, kes bändide päeval ei osale.»



Bändide registreerimise viimane kuupäev on 23. jaanuar. Igal bändil palutakse täita osavõtuankeet ning repertuaarileht. Täpsemad juhised ja registreerimine on Viljandi kultuurimajas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles