Ka sel aastal ei mahtunud kõik soovijad Kesklinna kooli

Eda Kivisild
, reporter
Copy
Kesklinna kool on esimesse klassi minejate hulgas olnud juba aastaid populaarseim, nii et eelmisel sügisel võeti klassiruumide rajamiseks kasutusse väikeste maja kõrvalhoone. Sel suvel ootab seda hoonet suuremat sorti ümberehitus.
Kesklinna kool on esimesse klassi minejate hulgas olnud juba aastaid populaarseim, nii et eelmisel sügisel võeti klassiruumide rajamiseks kasutusse väikeste maja kõrvalhoone. Sel suvel ootab seda hoonet suuremat sorti ümberehitus. Foto: Marko Saarm

Nagu eelmistel aastatel ei saa ka tänavu Viljandi populaarseima kooli esimesse klassi kõik soovijad, kuid varasemaga võrreldes on neid, kes peavad muu kooli kasuks otsustama, tunduvalt vähem.

«Praeguseks on sealt välja jäänud üheksa esimesse klassi minevat last,» ütles abilinnapea Janika Gedvil. «Me ei saa klasse suurendada, sest terviseameti nõuded seavad oma piirid ja pealegi ei ole lastel mugav, kui klassis on liiga palju õpilasi.»

Viljandi haridus- ja kultuuriameti juhataja Tiivi Tiido sõnul võetakse Kesklinna kooli esimestesse klassidesse maksimaalselt 72 õpilast ja neile, kes sinna ei mahtunud, on pakutud kohta teistes Viljandi koolides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles