Tulevik naasis Maardust viigipunktiga

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varem valdavalt Viljandi Tuleviku duubelsatsis mänginud Kaur Tomson (esiplaanil) tegi laupäevases kohtumises meistriliiga debüüdi.
Varem valdavalt Viljandi Tuleviku duubelsatsis mänginud Kaur Tomson (esiplaanil) tegi laupäevases kohtumises meistriliiga debüüdi. Foto: Brit Maria Tael

Laupäeval läks Viljandi Tulevik külla Maardu Linnameeskonnale, et pidada Eesti meistrivõistluste Premium-liiga seitsmenda vooru kohtumine. Väravasahinata mängus paremat ei selgunud ja koju naasti viigipunktiga.

«Oli väga võrdne mäng. Minu silmis polnud täna väljakul võistkonda, kes olnuks teisest parem: viik on õiglane tulemus, kas ta just 0:0 pidi olema, aga õiglane on viik igal juhul,» nentis Tuleviku peatreener Sander Post klubi koduleheküljel. «Oli võimalusi meil ja oli ka Maardul. Nende olukorrad olid võib-olla isegi kindlamad, positsioonid, kust skoorida paremad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles