Kiirpüreesupp kustutab nälja, kuid maitseelamust ei paku

Alice Lokk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aura püreesupid valmivad ruttu, kuid maitseksid kindlasti paremini mõne lisandiga.
Aura püreesupid valmivad ruttu, kuid maitseksid kindlasti paremini mõne lisandiga. Foto: Elmo Riig

Poelettidele on ilmunud Aura tomati-, peedi- ja kõrvitsamaitseline püreesupp. Sakala toimetus proovis need ära ning hindas neid viiepallisüsteemis. Positiivne on see, et neid suppe on väga lihtne valmistada: neid tuleb pliidil kuumutada soovitud temperatuurini või mikrolaineahjus soojendada 800-vatise võimsuse juures kaks-kolm minutit.

Pärast maitsmist tõdesid aga proovijad, et niisama, ilma lisanditeta kiirpüreesupp eriti maitsev pole. Ka pakenditel on juures retseptisoovitused. Üllatuslikult on neisse suppidesse lisatud väga palju suhkrut. Näiteks tomatipüreesupis on suhkrut 100 milliliitri kohta 7,5 grammi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles