Linnapea: spaahotelli pakkumine võetakse neljapäeval vastu

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veebruari keskel käis Viljandi linnapea Madis Timpson külalisena Suure-Jaani veekeskuse avamisel. Võimalik, et neljapäeval pannakse Viljandi linnavolikogus poliitiline nurgakivi Viljandi veekeskuse ehitamiseks.
Veebruari keskel käis Viljandi linnapea Madis Timpson külalisena Suure-Jaani veekeskuse avamisel. Võimalik, et neljapäeval pannakse Viljandi linnavolikogus poliitiline nurgakivi Viljandi veekeskuse ehitamiseks. Foto: Elmo Riig

Viljandi linnavolikogu komisjonid on osaühingu Aqva Hotels ujulapakkumise heaks kiitnud ning neljapäeval peab oma lõpliku otsuse tegema volikogu. Vaja on minimaalselt 14 poliitiku poolthäält.

Viljandi vallavolikogu kiitis Rakvere investorite plaani heaks juba kuu aega tagasi ja seda ühehäälselt. Et linna poliitikud ei tundunud tookord selles küsimuses üksmeelel olevat, lükati otsuse tegemine aprilli lõppu. Linnapea on veendunud, et nüüd kiidavad ka linna esindajad idee heaks ning spaahotelli rajamine ja selle rahastamine saavad rohelise tule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles