Peaaegu sada suurpere liiget käis Viljandis "Tõde ja õigust" vaatamas 

Eda Kivisild
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevadine koolivaheaeg algas suurperedele filmi "Tõde ja õigus" ühiskülastusega.
Kevadine koolivaheaeg algas suurperedele filmi "Tõde ja õigus" ühiskülastusega. Foto: Erakogu

Lasterikaste perede liit ja Forum Cinemas kutsusid täna 207 lasterikast perekonda, milles on kokku 537 inimest, Tallinnas, Tartus ja Viljandis eriseansile vaatama filmi "Tõde ja õigus". Viljandi kinos vaatas filmi 98 suurpere liiget.

"Kui tavaliselt pakume kord kvartalis suurperedele vaatamiseks animatsioon- või lastefilme, siis sel korral on meil repertuaaris valik noortele ja nende vanematele. Soovime, et kõik lasterikaste perede liikmed saaksid osa sellest erilisest ja omanäolisest kunstiteosest,“ ütles mittetulundusühingu Eesti Lasterikaste Perede Liit president Aage Õunap.

"Heade inimeste ja partnerite abiga saame peredele pakkuda kvaliteetset Eesti filmiloomingut. See on oluline osa meie kultuuripärandist ja noorte mitmekülgsest haridusest."  

Suurperede kinopäevale aitasid kaasa "Tõe ja õiguse" tootja Allfilm, Forum Cinemas ning Coca-Cola, kes pakkus filmi eel paukmaisi ja jooke.

Möödunud aasta jooksul oli samasuguseid ühiseid perekondlikke käike Forum Cinemase kinodes kolmel korral ja filme vaatas kokku 2464 suurpere liiget.

Forum Cinemas ja lasterikaste perede liit teevad koostööd 2014. aasta algusest. Ühiste ettevõtmistena on korraldatud kinoskäike isade- ja emadepäeva ning lastekaitsepäeva puhul. 

Lasterikaste perede liit on loodud 1996. aastal ja sellesse kuulub rohkem kui 10 000 inimest. Organisatsioon koondab enda alla pered, kus kasvab vähemalt neli last.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles