Pühade ajal jäi purjutajaid vähemaks

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehkki endiselt oli enamiku politseile tehtud väljakutsete põhjus kellegi liigne alkoholitarvitamine, oli joomise tõttu politseimajja toimetatute hulk kaks korda väiksem kui nädal varem.
Ehkki endiselt oli enamiku politseile tehtud väljakutsete põhjus kellegi liigne alkoholitarvitamine, oli joomise tõttu politseimajja toimetatute hulk kaks korda väiksem kui nädal varem. Foto: Elmo Riig

Puhkepäevi oli lõppenud nädalal küll rohkem, kuid politsei väljakutsete hulk varasemaga võrreldes ei muutunud ning purjutajaid oli kristliku maailma suure püha ajal vähem kui nädal varem.

Kui nädal tagasi tuli politseinikel nädalavahetusel kainestuskambrisse viia 13 inimest ja purjus juhte tabati kuus, siis seekord vajas kainenemist seitse inimest ja purjus juhte tabati kaks. Samal ajal puhus alkomeetrisse 436 autojuhti ehk täpselt kaks korda rohkem kui nädal varem.

Politsei pressiesindaja Ragne Keiski sõnul kuulus alkohol pühadeaegsesse menüüsse siiski väga paljudel ning sellest sai suurem osa väljakutseid alguse. Nelja päeva jooksul tuli politseinikel käia 61 kohas ning kõige rohkem väljakutseid oli 19. ja 21. aprillil, vastavalt 17 ja 16.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles