Perroonil peetaval peol asendab tervislikel põhjustel puuduvat Ivo Linnat teine legend

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäevasel "Perrooni peol" astub Henry Kõrvitsa ehk Genka kõrval lavale Erich Krieger.
Laupäevasel "Perrooni peol" astub Henry Kõrvitsa ehk Genka kõrval lavale Erich Krieger. Foto: Fotomontaaž

Laupäeval peetakse Viljandi raudteejaamas "Perrooni pidu", millele lisaks Henry Kõrvitsale ehk Genkale esinema kutsutud Ivo Linna teatas, et tal tuleb tervislikel põhjustel etteaste ära jätta. Tema asemel laulab Erich Krieger.

Popup Viljandi eestvedajana pidu korraldav Valter Vaha ütles, et korraldusmeeskond oli raske valiku ees: kas lükata kogu üritus edasi või leida kiirelt asendusesineja. "Et teine peaesineja Genka / Paul Oja koos bändiga on endiselt tulemas, samuti DJ Kozy ehk Kaarel Kose, otsustasime paljude fännide meeleheaks, et ei jäta üritust ära."

Selleks, et pakkuda midagi nii vanema kui noorema generatsiooni maitsele, otsustati kutsuda Erich Krieger. "Kasutame asendusena artisti, kes hoiab oma esinemisega ürituse esialgse kontseptsiooni ja tasakaalu paigas nii, nagu see oli alguses planeeritud," selgitas Vaha. Küll aga nentis korraldaja, et Ivo Linna on hea meelega valmis edaspidi Viljandisse tulema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles