Kolm süüdistatavat seitsmest leppisid prokuröriga kokku

Eda Kivisild
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
18. märtsil algas kohtupidamine seitsme inimese üle, keda süüdistatakse narkootikumide omamises ning maksumärkideta alkoholi ja sigarettide edasiandmises.
18. märtsil algas kohtupidamine seitsme inimese üle, keda süüdistatakse narkootikumide omamises ning maksumärkideta alkoholi ja sigarettide edasiandmises. Foto: Marko Saarm

Kohtuprotsessis seitsme narkootikumide, maksumärkideta alkoholi ja sigarettidega äritsemises süüdistatava inimese üle on kolm kohtualust oma tegu kahetsenud ja avaldanud soovi lahendada asi kokkuleppemenetlusega.

Ringkonnaprokurör Ülle Hõrak esitas 12. aprillil kohtule taotluse jätkata Annus Vaheri, Priit Pomberi ja Kersti Loogaga seotud süüdistuste arutamist kokkuleppemenetluses, sest nemad mängisid kuritegudes teistest väiksemat rolli.

«Need kolm süüdistatavat ei pannud kuritegusid toime grupis nelja peamise süüdistatavaga, vaid eraldi. Et nende roll kuritegudes oli selgelt väiksem, nad kahetsesid oma tegusid ja on nõus kuritegudega saadud raha riigile loovutama, on prokuratuuri hinnangul põhjendatud nende süüdistusi arutada kokkuleppemenetluses,» selgitas Hõrak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles