Valesti pargitud auto viidi ristmikult puksiiriga ära

Alice Lokk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koidu ja Tartu tänava ristmikult veeti ära valesti pargitud auto.
Koidu ja Tartu tänava ristmikult veeti ära valesti pargitud auto. Foto: Marko Saarm

Kolmapäeval kella kahe ajal veeti Koidu ja Tartu tänava ristmikult, Rohelise Maja kohviku juurest puksiiriga ära valesti parkiv auto. Politsei sõnutsi on sellel ristmikuga muret olnud varemgi.

Viljandi patrullitalituse juht Alar Sadam ütles, et üldiselt proovitakse valesti parkija esmalt telefoni teel kätte saada, et ta oma sõiduki kuhugi mujale viiks.

"Sekkume siis, kui valesti parkimise tagajärel on tekitatud liiklusohtlik olukord või on ristmik kinni pargitud, nii et vaateväli on mõne sõidukiga blokeeritud.“

Sadama sõnutsi on Koidu ja Tartu tänava ristmiku lähedal parkijad varemgi teisi seganud. "Meil ei õnnestunud selle sõiduki juhiga ühendust saada, et ta auto ümber pargiks, ja nii pidimegi teiste liiklejate heaolu nimel sõiduki teisaldama."

Sadam ütles, et ka tulevikus võidakse sõiduk sellelt ristmikult ära viia, kui juhiga pole võimalik kontakti saada. "Autojuhid peavad valmis olema, et kui nad otsustavad reegleid eirata, siis võib-olla peavadki oma sõidukile tasulisse parklasse järele minema ja teisalduskulud katma."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles