Tulekul on spordikeskne nädalavahetus

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval antakse Holstre-Nõmmel motohooajale avapauk 34. Mulgikrossiga. Stardirivis saab näha ka eelmisel aastal võitnud Tanel Leokit (7).
Laupäeval antakse Holstre-Nõmmel motohooajale avapauk 34. Mulgikrossiga. Stardirivis saab näha ka eelmisel aastal võitnud Tanel Leokit (7). Foto: Elmo Riig

JOOKSMINE. Täna kell 13 antakse Viljandis Hubert Pärnakivi ausamba juurest 36. Pärnakivi jooksu start. Seda jooksu korraldab V–XII klassi õpilastele Jakobsoni kool. Finiš on sellesama kooli juures.

TERVISESPORT. Täna kell 17 algab Viljandi järvejooksu- ja kepikõnnisari. Liigutakse mööda terviserada ümber järve. Jooksjate registreerimine ja start on tennisemaja juures kella 17–19. Kepikõnnile saab startida kella 17–18.

KORVPALL. Homme peetakse Viljandi spordikoolis Viljandimaa meistrivõistluste poolfinaalid: kell 17 kohtuvad Viljandi Vald ja AP Mets ning kell 19 Männimäe Külalistemaja ja BC Eesti Maavara / Baltic Agro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles