Tehnilise ebaõnne tõttu kaotasid Varik ja Daiders Hispaanias kohti

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mulgi vallast pärit motokrossisõitja Kert Variku ja tema lätlasest korvimehe Lauris Daidersi sõidu maailmameistrivõistluste Hispaania etapil rikkusid tehnilised probleemid. Foto pärineb mullu suvel Ainja krossirajal peetud «Nuia suursõidult».
Mulgi vallast pärit motokrossisõitja Kert Variku ja tema lätlasest korvimehe Lauris Daidersi sõidu maailmameistrivõistluste Hispaania etapil rikkusid tehnilised probleemid. Foto pärineb mullu suvel Ainja krossirajal peetud «Nuia suursõidult». Foto: Elmo Riig

Nädalavahetusel Hispaanias asetleidnud külgvankriga mootorrataste krossi maailmameistrivõistluste teisel etapil tegid kaasa ka avaetapilt neljanda tulemuse kirja saanud Kert Varik ja Lauris Daiders. Heas hoos olnud meeste sõidu rikkusid paraku tehnilised probleemid ja Hispaaniast naasid nad 18. kohaga.

Eesti Mootorrattaspordi Föderatsiooni teatel algas nädalavahetus viljandimaalasele Kert Varikule ja tema lätlasest korvimehele hästi: nii vabatreeningul kui eelkvalifikatsioonis näitasid nad kolmandat ringiaega. Kvalifikatsioonisõidus küll nii hästi ei läinud – lõpetati oma grupis seitsmenda- na –, ent finaalikoht oli kindel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles