Algab pika traditsiooniga järvejooksu- ja kepikõnnisari

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvejooksu- ja kepikõnnisari koosneb kuuest umbes 12 kilomeetri pikkusest etapist terviserajal, kus 1. mail tuleb ka suur ümber Viljandi järve jooks.
Järvejooksu- ja kepikõnnisari koosneb kuuest umbes 12 kilomeetri pikkusest etapist terviserajal, kus 1. mail tuleb ka suur ümber Viljandi järve jooks. Foto: Marko Saarm

Homme alustab tervisespordiklubi Joosu 24. järvejooksu- ja 14. kepikõnnisarja, mis koosneb kuuest umbes 12-kilomeetrisest etapist ümber Viljandi järve kulgeval terviserajal.

«Ürituse 23-aastase ajaloo vältel on distantsi läbinud 1663 jooksjat ja 810 kepikõndijat ning seitse meest on teinud ümber Viljandi järve juba üle 100 ringi,» sedastas Joosu juhatuse liige Mati Tomson. «Et oleme tervisesporti propageeriv ühendus, meeldiks meile, kui liikumisharrastusega tegeleks regulaarselt võimalikult palju inimesi ning meie üritused inspireeriks inimesi liikuma ja meie üritusest osa võtma igal võimalikul ajal.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles