Mikk Maateni sõnul on Lamborghinit kerge juhtida

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lamborghini rooli keerava Mikk Maateni võistlushooaeg saab avapaugu Baltimaade kestussõidu meistrivõistluste esimesel etapil Riias Bikerniekis 11. ja 12. mail.
Lamborghini rooli keerava Mikk Maateni võistlushooaeg saab avapaugu Baltimaade kestussõidu meistrivõistluste esimesel etapil Riias Bikerniekis 11. ja 12. mail. Foto: Mike Motorov

Eesti autoringrajasõitja Mikk Maaten sai kirja nädalavahetusel esimesed ringid tänavuse võistlusauto Lamborghini Huracán LP 620-2 Super Trofeo roolis ning tõdes, et Lamborghini Huracán on väga heatahtlik auto, mida on kerge juhtida.

"Selgus, et Lamborghini Huracán on väga heatahtlik auto, teda on kerge juhtida, käest ära minema ta nii lihtsalt ei kipu. Kiirendamisel istub ta väga kindlalt maas ja see annab juhile kindlustunnet," selgitas möödunud nädalavahetusel autot proovimas käinud Maaten.

Varem TCR-klassi Volkswageni rooli keeranud Maateni sõnul oli eelmisel aastal BMW-lt üleminek esiveolisele Volkswagenile suurem hüpe kui nüüd Volkswagenilt Lamborghinile. "Eks palju kasu oli ka sellest, et käisin enne teste KZ2-klassi kardil tagaveolisega sõitu harjutamas," ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles