Tulevik võitles vankumatu liidri vastu visalt, ent kaotas

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Tulevik naasis pealinnast küll 2:5 kaotusega tabeli liidrile FCI Levadiale, kuid ta andis vastasele kõva lahingu.
Viljandi Tulevik naasis pealinnast küll 2:5 kaotusega tabeli liidrile FCI Levadiale, kuid ta andis vastasele kõva lahingu. Foto: Jana Pipar

Läinud laupäeval sõitis Viljandi Tulevik pealinna, et pidada Premium-liiga tabeli liidri, seni võidulainel püsinud FCI Levadiaga kuuenda vooru kohtumine. Koju naasti küll 2:5 kaotusega, kuid võideldi innukalt ja esimesena sahises Eesti koondise esiväravavahi, Levadia ridadesse kuuluva Sergei Lepmetsa seljatagune.

«Oli tugev mäng, kus võidukohustus lasus Levadial. Suurklubi võttis oma ära, ent tagantjärele on siiski päratult kahju sellest, et kõik väravad lasime lüüa omaenda eksimustest,» vahendas Tuleviku kodulehekülg peatreener Sander Posti mängujärgseid kommentaare.

«Treeneril on muidugi hea meel, kui ta ründajad löövad väravaid ja end suurklubi ees enam põlvili ei lase, nagu paljud meist eeldavad, aga vähegi targema tegutsemise korral oleksime olnud sellest kohtumisest võimelised rohkemat võtma,» lisas Post.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles