Puhkpilliorkestrid esinevad tasuta

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Tuletõrjeühingu Puhkpilliorkestris mängib inimesi paljudelt elualadelt – õpilastest riigiametnikeni ja lihttöölistest firmajuhtideni
Tallinna Tuletõrjeühingu Puhkpilliorkestris mängib inimesi paljudelt elualadelt – õpilastest riigiametnikeni ja lihttöölistest firmajuhtideni Foto: Orkestri arhiiv

Kolm puhkpilliorkestrit annavad pühapäeval tasuta kontserdi.

Kesklinna kooli Jakobsoni tänava maja aulas kell 15 algaval kontserdil astuvad publiku ette Viljandi muusikakooli puhkpilliorkestrid ja külalisena Tallinna Tuletõrjeühingu Puhkpilliorkester. Koondorkestris on koos laval umbes 125 muusikut. Dirigentidena on orkestrite ees Aigar Kostabi, Riho Sild ja Mart Aus.

Tallinna Tuletõrjeühingu Puhkpilliorkester on üks Eesti vanimaid tegutsevaid puhkpilliorkestreid ning sel aastal tähistab ta oma 135. aastapäeva. Orkestri repertuaar on mitmekesine, sisaldades kontsertkava, tseremoniaalmuusikat ja ka kergemat tantsumuusikat. (Sakala)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles