Festivalid paiskasid passid müüki

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Rock Ramp» tõi mullu muusikale kaasa elama 4000 inimest.
«Rock Ramp» tõi mullu muusikale kaasa elama 4000 inimest. Foto: Gert Kiiler

Kaks Viljandi suvist muusikapidu, pärimusmuusika festival ja «Rock Ramp» panid traditsiooniliselt juba detsembri algul müüki järgmise aasta soodushinnaga passid.

Kui folgifestivali passe on haaratud lennult, siis rokipeo passide müük on läinud rahulikumat rada pidi.

Tuleva aasta suve lõpul peetaval «Rock Rambil» esineb kolmel päeval enam kui 30 Eesti rokkbändi. Festivali esimesed kinnitatud esinejad on Smilers, Orelipoiss, Crucial Attack, Redneck Rampage ning «Noortebänd 2011» finalist The Blinking Lights.

«Esimesed passid on müüdud, kuid erilist tormi pole olnud,» märkis peakorraldaja Juhan Nöps. «Me ei ole muidugi ka suurt reklaami teinud, kuid tegelikult pole nii vara ühelgi aastal passide järjekorda olnud.»

Esimesed passid on müügis 20 euroga ning sooduspassi saab kätte kaks eurot soodsamalt.

«Kokku panime müüki tuhat passi,» ütles Nöps. «Elu on näidanud, et detsembris ostetakse neid tihti kingituseks ning sellel kuul läheb müük tavaliselt ikka hästi.»

«Rock Ramp» on järgmise aasta 2.—4. augustini Viljandi lossimägedes Kaevumäel ja Teisel Kirsimäel ning lisaks veel ööklubides, vanas lennukitehases ja klubis Rubiin. Mullu käis festivalil 4000 inimest.

Viljandi pärimusmuusika festivali passe müüakse piiratud koguses ning kolmes jaos, igas 600 piletit. Esimesed maksavad 45 eurot, järgmised on üheksa ning viimased neliteist eurot kallimad.

«Passide müük on läinud väga hästi,» oli festivali piletimüügipealik Anu Rannu rahul. Eile õhtupoolikuks oligi kuuesajast kõige soodsama hinnaga passist alles sadakond, kuid folgipeo korraldajatele ei ole tegemist millegi ootamatuga.

«Kõige soodsama hinnaga passid on igal aastal esimeste päevadega läbi müüdud,» kinnitas Rannu.

Järgmise aasta 26.—29. juulini Viljandi lossimägedes ja südalinnas aset leidev juubelifestival kannab pealkirja «Mehe laul». Korraldajad soovivad esile tuua vanu laule, mis on meestele auasjaks ning mis sütitavad nii neid endid kui naisi ja lapsi.
Esimesed folgifestivalil esinevad artistid kuulutatakse välja paari kuu pärast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles