Varik ja Daiders alustasid hooaega neljanda kohaga

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaalt pärit Kert Varik alustas koos lätlasest korvimehe Lauris Daidersiga maailmameistrivõistluste karusselli hästi: kuulsal Lommeli krossirajal Belgias said nad neljanda koha.
Viljandimaalt pärit Kert Varik alustas koos lätlasest korvimehe Lauris Daidersiga maailmameistrivõistluste karusselli hästi: kuulsal Lommeli krossirajal Belgias said nad neljanda koha. Foto: Erakogu

Külgvankrite motokrossi maailmameistrivõistluste esimene etapp sõideti kuulsal Lommeli krossirajal Belgias. Eelmise aasta MM-i seitsmendana lõpetanud Kert Varik alustas koos lätlase Lauris Daidersiga tänavu hästi, saades avaetapil neljanda koha.

Eesti mootorrattaspordi föderatsiooni teatel olid Kert Varik ja Lauris Daiders (WSP-Husqvarna) avaetapil oma kvalifikatsioonisõidus kolmandad ning pääsesid otse finaali.

Esimeses finaalis startis Eesti-Läti paar hästi ja oli esikuuikus. Sekeldustest ja isegi esikümnest väljalangemisest hoolimata suutsid Varik ja Daiders oma kohta veidi parandada ja olid lõpuks üheksandal positsioonil. Teise sõidu algus oli veidi parem ja sõit stabiilsem ning lõpuks suutsid nad neljandaks tõusta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles