Karl Roosna teenis Saksamaal liigatsooni võidu

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Roosna (keskel) vormistas üheskoos koduklubiga HSG Krefeld Saksamaa kolmanda liiga läänetsoonis võidu, olgugi et mängida jääb veel kolm vooru.
Karl Roosna (keskel) vormistas üheskoos koduklubiga HSG Krefeld Saksamaa kolmanda liiga läänetsoonis võidu, olgugi et mängida jääb veel kolm vooru. Foto: HSG Krefeld

Viljandi käsipallikasvandik, kelle leivaisa on tänavusel hooajal Saksamaal HSG Krefeld, kindlustas eelmisel nädalal Saksamaa kolmanda liiga läänetsoonis võidu pärast SG Menden Sauerland Wölfe 32:20 (15:9) alistamist. Mängida jääb veel küll kolm vooru, aga Krefeldil on lähima jälitaja ees juba kaheksapunktine edu.

"Et järgmisel hooajal väheneb teine Bundesliga 18 tiimi peale, muutus tõusmine raskemaks. Astme võrra kõrgemale saab kolm klubi, aga tsoone on meie liigas neli," vahendas Roosna selgitust käsipalliliit. "Krefeld kohtub seni veel lahtise põhjatsooni võitjaga kodus ja võõrsil. Kui võidame, oleme kohe teises Bundesligas, kaotades tekib uus võimalus lõuna- ja idatsooni vahelise vastasseisu kaotaja vastu."

Ta nentis, et lihtne see ei ole, aga loodab esimese kahe mänguga ametikõrgenduse ära otsustada. "Meeskonnasisene tunne on väga hea, hooaja miinimumeesmärk sai täidetud ja mänguliseltki jookseb kõik hästi, ehkki neli meest on vigastatud ja reedel purunes meie kaptenil ninaluu," sõnas tänavu Krefeldi kasuks 88 väravat visanud Roosna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles