Tiitlikaitsja jätab vigastuse pärast ümber järve jooksu vahele

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu võitis Ibrahim Wachira Mukunga ümber Viljandi järve jooksu kolmandat aastat järjest. Nüüd teatas ta, et tänavusel jooksuvõistlusel ta ei osale.
Mullu võitis Ibrahim Wachira Mukunga ümber Viljandi järve jooksu kolmandat aastat järjest. Nüüd teatas ta, et tänavusel jooksuvõistlusel ta ei osale. Foto: Marko Saarm

Viimased kolm järvejooksu võitnud Ibrahim Wachira Mukunga teatas, et tänavu ei saa ta vigastuse tõttu Viljandi järve jooksu tiitlit kaitsma tulla ning kevadel teda Euroopas võistlemas ei näe.

Eelmise ümber järve jooksu ajaga 36:51 võitnud Mukunga teatas Facebooki vahendusel, et mõni päev pärast jaanuaris Tiidrek Nurmega tehtud treeningut oli ta sattunud mootorrattaga õnnetusse.

Mukunga ametlikul Facebooki leheküljel oli kirjas, et mõnikord läheb sõprade elu eri suundades. "Mõni päev peale pildil olevat treeningut koos Tiidrekuga juhtus Mukungal mootorrattaõnnetus. Hea on see, et mees on pärast kahekuist pausi tagasi jooksuradadel. Halvad uudised on need, et Mukunga sellel kevadel Euroopas ei võistle. Me näeme teda kindlasti sellel sügisel!" vahendas tema ametlik Facebooki lehekülg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles