Algas komöödiafilmide festival Wilkom

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Komöödiafilmide festivalil linastub Hispaania linateos "Tšempionid". Kui korvpallimeeskonna abitreener Marco läheb platsi ääres oma ülemusega käsipidi kokku, määratakse talle kohtus karistuseks ülesanne treenida kohalikku vaimse puudega tüüpide kossumeeskonda.Treener ei kujuta ette, mis teda ees ootab sellise meeskonna juhina, kus põhimõtteliselt iga mees teeb, mis tahab ja igaühel on oma kinnismõtted ja oma foobiad.
Komöödiafilmide festivalil linastub Hispaania linateos "Tšempionid". Kui korvpallimeeskonna abitreener Marco läheb platsi ääres oma ülemusega käsipidi kokku, määratakse talle kohtus karistuseks ülesanne treenida kohalikku vaimse puudega tüüpide kossumeeskonda.Treener ei kujuta ette, mis teda ees ootab sellise meeskonna juhina, kus põhimõtteliselt iga mees teeb, mis tahab ja igaühel on oma kinnismõtted ja oma foobiad. Foto: Kaader filmist

Neljapäevast pühapäevani toimuv teine Viljandi komöödiafilmide festival «Wilkom» toob linale tosin lugu alates Gruusia animatsioonist ja lõpetades Soome lühifilmidega.

Festivali avafilmina linastus Prantsusmaal toodetud film «Uju või upu». See on lugu  seitsmest mehest, kes  otsustavad põgeneda täiskasvanute igapäeva halli elu eest täiesti ootamatul viisil – moodustades meeste sünkroonujumise meeskonna. 

Reedel on publiku ees kell 17 «Rezo», kell 18 «Mässajad», kell 19 «Metallist süda», kell 21 «Vanad võrukaelad».

Laupäeval linastuvad komöödiafilmide festivalil kell 14.30 «Funny Finland», kell 16.30 «Veab viltu», kell 18.30 «Tšempionid», kell 19.10 «Vabandust, et tülitan» ja kell 21 «Mässajad».

Pühapäeval tõmbavad teisele Wilkomile joone alla kell 13 «Metallist süda», kell 15 «Vanad võrukaelad», kell 17 «10 päeva ilma emata». Kell 19 Pikk blond mees, must king jalas» ja kell 21 «Uju või upu».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles