Spordikooli sats tagas otsetee finaalturniirile

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Lõpp, kes mängib nii Viljandi HC esindusmeeskonnas kui esiliigas osalevas Viljandi Spordikooli koosseisus, viskas kolmapäeva õhtul viimati mainitu kasuks viis väravat.
Mihkel Lõpp, kes mängib nii Viljandi HC esindusmeeskonnas kui esiliigas osalevas Viljandi Spordikooli koosseisus, viskas kolmapäeva õhtul viimati mainitu kasuks viis väravat. Foto: Marko Saarm

Kolmapäeva õhtul pandi Viljandi spordihoones punkt Eesti meeste käsipalli esiliiga põhiturniirile, kui HC Tallinn 2 alistas 30:29 Viljandi Spordikooli.

Samade satside eelmises omavahelises mängus jaanuari algul olid 27:26 üle olnud viljandlased ja nüüd olid pealinlased revanšiga väga rahul. Koht põhiturniiri tabelis oli aga mõlemale meeskonnale paika loksunud juba enne kolmapäevast kohtumist: Viljandi Spordikool lõpetas põhihooaja teise ja HC Tallinn 2 kolmandana.

Kolmapäevase mängu avavile järel said tallinlased tänu Tarmo Ullale kohe kahe väravaga ette. Viljandlaste 3:5 kaotusseisu jäämise järel olid aga järjest täpsed Hendrik Koks, Martin Braun ja Aleksander Pertelson ning juba juhtiski 6:5 kodumeeskond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles