Sander Post: punkte oli vaja hädasti nagu õhku

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Tuleviku jalgpalliklubi peatreeneri Sander Posti sõnul oleks meeskond võinud tabelisse võidupunktid saada juba varasematest kohtumistest.
Viljandi Tuleviku jalgpalliklubi peatreeneri Sander Posti sõnul oleks meeskond võinud tabelisse võidupunktid saada juba varasematest kohtumistest. Foto: Marko Saarm

Kolmapäeval kell 19 vilistati Tallinnas Kalevi keskstaadionil avatuks Eesti jalgpallimeistrivõistluste Premium-liiga neljanda vooru kohtumine Viljandi Tuleviku ja Tallinna Kalevi vahel ning koduteele asus Viljandi esindusmeeskond hooaja esimese, 2:0 võiduga.

«Kõige olulisem oli saada kuskil silmad pähe. Kolm punkti – neid oli vaja hädasti nagu õhku,» nentis Tuleviku klubi peatreener Sander Post ning lisas, et need punktid oleksid võinud meeskonnal juba varem tabelisse tulla. «Näiteks eelmisel pühapäeval oli meil Kuressaarega raske mäng. Me ei mänginud halvasti. Mänguliselt oleks pidanud juba varem punkte saama, nüüd õnnestus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles