Liiklustalgutest teadlikud juhid kiirustasid ikka

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile päeval kella nelja paiku mõõtsid politseinikud Airo Ibrus (esiplaanil) ja Alar Sadam kiirust Viljandi piiril Tallinna maantee ääres.
Eile päeval kella nelja paiku mõõtsid politseinikud Airo Ibrus (esiplaanil) ja Alar Sadam kiirust Viljandi piiril Tallinna maantee ääres. Foto: Marko Saarm

Politseinikud käisid eile talgute korras sõidukite kiirust mõõtmas ning ka seekordsel reidil juhtus nende vaatevälja kiirust ületavaid juhte.

Viljandi politseijaoskonna patrullitalituse juht Alar Sadam ütles, et Viljandi linnas ja maakonnas osales liiklustalgutel viis meeskonda kokku kümne politseinikuga. Alustati hommikul kella seitsme paiku ja plaanis oli jätkata õhtul kella kaheksani.

Sadam lausus eile enne kella nelja, et on oma paarimehega kinni pidanud seitse kiirust ületanud autojuhti ning seda on tema hinnangul liiga palju.

«Pealegi anti ju liiklustalgutest avalikult teada,» nentis ta. «Ka kiirust ületanud juhid ütlesid, et on asjaga kursis. Aga ikkagi kihutasid. Ilm on ilus ja teed kuivad, eks see ka mõjuta.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles