VLND Burger seadis end sisse Balti jaama turul

Margus Haav
, reporter
Copy
Avamiseks on suurem osa tööst juba tehtud. VLND Burger ehk Oskar Berggren (vasakul), Kristo Leemet ja Kris Süld Balti jaama turul.
Avamiseks on suurem osa tööst juba tehtud. VLND Burger ehk Oskar Berggren (vasakul), Kristo Leemet ja Kris Süld Balti jaama turul. Foto: Erakogu

Kolme Viljandi noormehe ühine ettevõtmine VLND Burger avab järgmisel nädalal alalise müügileti Tallinnas trendikal Balti jaama turul. Ametlikuks avamiseks 8. aprillil on suurem osa ettevalmistusi juba tehtud, Viljandi mehed ehitasid sinna oma leti ning tõid kohale vajalikud seadmed.

"Ettepanek tuli turu enda poolt juba möödunud aasta lõpus," rääkis VLND Burgeri üks eestvedajaid Kris Süld. "Me olime suve jooksul turul käinud korduvalt oma toiduautoga burgereid müümas. Turuinimesed käisid tihti söömas, neile maitses ja kuna nad plaanisid oma tänavatoiduala laiendada, siis nii nad meid sinna kutsusidki."

Süld rääkis, et töötajaid on lisaks võetud ning Viljandi meestel on plaanis nendega koormust jagada. Toiduautot on kavas kindlasti käigus hoida ka eeloleval suvel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles