Euroopa suurturniirilt toodi koju kolm medalit

Jaanek Lips
, Tuleviku maadlusklubi liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval osalesid Viljandi Tuleviku klubi noored edukalt Euroopa suurimal maadlusturniiril «Tallinn Open», kus kahe päeva jooksul astus mattidele 29 riigi 2246 sportlast. Eestlased said teisel maadluspäeval 14 medalit ja kolm neist toodi Viljandimaale.

Edukaimad olid noorte vanuserühma (2008. aastal ja hiljem sündinud) poisid, kes 66 klubi arvestuses jäid võistkondlikult jagama üheksandat kohta.

Kaalukategoorias alla 20 kg jõudis pjedestaali kõrgeimale astmele Thristan Kiipus, kes alustas 12 tundi kestnud pingelist maadluspäeva 11:8 punktivõiduga Ukraina esindaja Nazari Mihailišini üle. Teises kohtumises seljatas ta soomlase Oiva Susi ja kolmandas lätlase Kristaps Suncelise. Viimane kohtumine tallinlase Renet Plaseriga kujunes meie mehe sooloks: võidu vormistamiseks piisas ilmsest tehnilisest ülekaalust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles