Õpilasfirmad näitasid end üheskoos laadal esimest korda

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õpilasfirmade laadal Centrumi kaubanduskeskuses algas kauplemine laupäeval kell 11 ja kestis kaks tundi ning noored ettevõtjad müüsid kaupu 1500 euro eest.
Õpilasfirmade laadal Centrumi kaubanduskeskuses algas kauplemine laupäeval kell 11 ja kestis kaks tundi ning noored ettevõtjad müüsid kaupu 1500 euro eest. Foto: Marko Saarm

«Meil kaks näidist oli, aga ühe müüsime maha 20 minutit enne laada algust,» selgitasid Vana-Võidu kooli õpilasfirma Puuripudel esindajad Meelis Kaik ja Markus Loopere laupäevasel laadal Viljandis Centrumi keskuses.

Noormeeste valmistatud humoorika pudelihoidja raudsesse haardesse sätitud kingipudeli kättesaamiseks tuleb tublisti vaeva näha ja nii võib juhtuda, et puuri pistetud pudel jääbki esialgu avamata.

Teiste õpilasfirmade tooted olid pehmemad. Lettidel ootasid ostjaid pirukad ja koogid, ehted, võtmerõngad ja kleebised, padjad, ostukotid ja puidust köögitarvikud ning küünlad ja parfümeeriatooted.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles