Ratturid liituvad piiritaguse klubiga

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tulevaks aastaks on kaks viljandimaalasest ratturit löönud käed Prantsusmaa amatöörmeeskonnaga: Viljandi rattaklubi kasvandik Mihkel Ronimois siirdub meeskonda UC Aubenas ning tänavu kodumaal peetud võistlustel Saaremaad esindanud Sten Sarv tõmbab hooaja algul selga Charvieu Chavagneux’ võistlusvormi.

Eesti U23 klassi grupisõidu valitsev meister Mihkel Ronimois sõlmis tulevaks aastaks kokkuleppe Prantsusmaa amatöörklubiga UC Aubenas. Teise divisjoni amatööride jalgrattameeskond resideerub Lõuna-Prantsusmaa turismipiirkonnas. Sinna kuulub 18 ratturit, kellest enamik on prantslased.

Eestlasi on selle klubi vormis pedaalinud varemgi, lõppenud hooajal kuulusid sinna Pärnu Kalevi jalgrattakooli kasvandik Karlo Aia ja CFC rattakoolist sirgunud Esko Öpik.
Järgmisest hooajast eliitklassi jõudev viljandlane on varem sõitnud Prantsuse amatöörklubis Team Europe ja Läti meeskonnas Alpha Baltic. Oma uue klubi juurde plaanib Mihkel Ronimois siirduda jaanuaris, et alustada ettevalmistumist veebruari keskel algavaks hooajaks.

Viljandimaa noor jalgrattur Sten Sarv sõidab tuleval aastal aga Prantsuse amatöörmeeskonna Charvieu Chavagneux’ ridades, annab teada portaal rattaprofid.ee.
Charvieu Chavagneux on eestlastele teada klubi, kus on pedaalinud ka Alo Jakin, Janar Jermakov, Sander Maasing ja Kalle Kriit.

Sten Sarv sõitis Prantsusmaa amatöörmeeskonnas ka möödunud hooajal, esindades CC Etupesi.

Noormehe tänavuse võistlusaasta parimaks tulemuseks võib pidada Ronde de l’Izardil U23 klassis saadud 19. kohta. Seejuures aitas ta meeskonnakaaslase Kenny Ellissondi nii etapi- kui üldvõiduni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles