Õpilased võtsid võrkpallis mõõtu

, Viljandimaa spordiliidu juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandimaa koolide võrkpalli esivõistlustel selgitati paremad kahes vanuseastmes eraldi noormeeste ja tütarlaste seas.

Kümnenda kuni kaheteistkümnenda klassi tütarlaste turniiril oli tänavu seitse osalejat. Alustati kahes alagrupis, misjärel peeti vahekohtumised ja kohamängud.

Esimeses vahemängus alistas kutsekooli naiskond Suure-Jaani, teises pidi Kitzbergi gümnaasium tunnistama Abja esinduse paremust. Esikohaheitlus andis 2:1 võidu Abja gümnaasiumile, kes osales turniiril Anneli Taresaare juhendamisel koosseisus Eva Männigo, Diana Mogiš, Ave Moks, Kadi Korn, Helina Reial, Reet Joosing, Relika Kõrgesaar ja Cary Savi.

Kutsekooli järel lõpetas turniiri kolmanda kohaga Kitzbergi gümnaasium.
Sama vanuseastme meeskondade mõõduvõtu kuuest osalejast kohtusid vahemängus Jakobsoni ja maagümnaasium ning teise paari moodustasid kutsekeskkooli ja Suure-Jaani esindus. Nimetatud kohtumised võitnud Suure-Jaani ja maagümnaasiumi vahelises esikohamängus olid edukamad Suure-Jaani poisid.

Võitnud meeskond mängis koosseisus Janno Rannala, Ott Toomsalu, Raigo Koodres, Karl-Jürgen Kivi, Deivys Tirmaste, Ott Šeffer, Karl Kangur ja Johan Urbel. Võistkonna õpetaja on Erla Soots.

Nooremas vanuserühmas võtsid mõõtu kuuenda kuni üheksanda klassi mees- ja naiskonnad, mõlemas arvestuses oli kolm osalejat.

Tütarlaste turniiril saavutas esimese koha maagümnaasium Paalalinna ja Jakobsoni gümnaasiumi ees. Võitjad mängisid koosseisus Mari Teder, Renate Pikk, Ragne Dimit­rijev, Triin Undla, Mari Änilane ja Alexandra Artma. Naiskonna õpetaja on Mai Naarits.

Poiste arvestuses võitis Kildu põhikooli võistkond koosseisus Jürgen Oliver Raid, Kevin Basov, Kuido Hiion, Andrias Rappu, Siim Villem Vester ja Karl Nurmik. Nende õpetaja on Heino Poska. Teise kohaga lõpetas Suure-Jaani ja kolmandana Võhma esindus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles