Argo Arak siirdub kuuks ajaks Soome esiliigasse

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Argo Arak
Argo Arak Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Et natukenegi perele elatist teenida, nõustus finantsraskustes vaevleva Pärnu võrkpallimeeskonna viljandlasest nurgaründaja Argo Arak vastu võtma Soome esiliiga klubi Kyyjärvi Kyky pakkumise.


Lühiajalisele rendile minev Arak siirdub põhjanaabrite juurde 19. jaanuaril. Sellele järgneval kolmel nädalavahetusel peab 32-aastane ja 191 sentimeetri pikkune pallur Kyky eest neli kohtumist, kirjutab võrkpalliportaal volley.ee.

Esiliiga esimeses alagrupis 11 klubi seas üheksandat kohta hoidva Kyky eesmärk on sarja püsima jääda. Võõrmängijatest on seni Kyky koosseisus olnud leedulane Darius Abromavicius. Koos Arakuga liitub klubiga Eesti publikulegi tuttav Leedu nurgaründaja Saulius Astrauskas, kes aastatel 2002-2004 mängis Viljandi meeskonna eest.

Enne Kykysse siirdumist peab Arak Pärnu eest kodusaalis kaks kohtumist: ülehomme Tartu Pere Leiva ja pühapäeval Daugavpilsi Ezerzeme vastu.

Kas Arak veebruaris Pärnu ridadesse naaseb, on lahtine. «Pole sel teemal rääkinud. Vaatame, milline on siis meeskonna rahaline seis,» lausus Arak.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles