Vananege väärikalt, raisk!

Marek Tiits
, kolumnist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mötley Crüe ehk Machine Gun Kelly (Tommy Lee), Douglas Booth (Nikki Sixx), Daniel Webber (Vince Neil) ja Iwan Rheon (Mick Mars).
Mötley Crüe ehk Machine Gun Kelly (Tommy Lee), Douglas Booth (Nikki Sixx), Daniel Webber (Vince Neil) ja Iwan Rheon (Mick Mars). Foto: Jake Giles Netter (netflix)

Voogedastusplatvorm Net­flix jätkab filmimaailmas võidukäiku. Aina enam filme ei esilinastu mitte kinosaalides, vaid inimeste elutubades ning järjest rohkem satub nende filmide hulka neid, mis kõnelevad endistest ja praegustest muusikamaailma suurkujudest.

«The Dirt», biograafiline mängufilm pikajuukselise traadiroki ühest ikoonkooslusest Mötley Crüest, jätkab seda trendi. Pole parata: nagu trendide laineharjal liuelda püüdvate filmidega ikka, tuleb ette, et hingekeelte helisemise asemel kostab läbikukkumise tuhme mütsatusi. «The Dirt» just tollesse kategooriasse asetubki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles