Tervisekeskusest puudub veel kaks spetsialisti

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abja-Paluoja tervisekeskus
Abja-Paluoja tervisekeskus Foto: Valla Veebileht

Abja-Paluoja esmatasandi tervisekeskus avati pidulikult mullu oktoobris ning selles pidid tööd alustama perearstid, kiirabi, statsionaarne õendusosakond ja erialaspetsialistid.

Mulgi vallavanem Peeter Rahnel ütles, et kogu keskus ongi kavandatu järgi tööle hakanud ning sõlmimata on veel vaid leping ämmaemanda ja koduõega. Ka nendesse ametitesse on inimesed olemas, kuid nende töölehakkamine viibib terviseameti loa taga, mis tagab haigekassa rahastuse.

Abja-Paluoja kolmekordse tervisekeskuse esimesel korrusel võtavad patsiente vastu perearstid, teisel korrusel töötavad psühholoog, logopeed, füsioterapeut ja hambaarstid. L-kujulise hoone parempoolses otsa esimesel korrusel on Sihtasutus Tartu Kiirabi ruumid.

Tervisekeskuse kolmandal korrusel on Sihtasutus Abja Haigla ruumid, kus tegutseb statsionaarne õendusabi. Vanas majas asub hooldusosakond.

Sel nädalal on ajalehtedes ilmunud töökuulutused, milles otsitakse Sihtasutusse Abja Haigla juhatuse liiget ja raamatupidajat. Vallvanem Peeter Rahnel ütles, et need mõlemad on tõelised konkursid, mitte näilised. "Senine juhatuse liige soovib jääda pensionile ning senine raamatupidaja ei soovi enam seda tööd teha," ütles Rahnel ja lisas, et kuna töökuulutused on ilmunud ka üleriigilise levikuga ajalehes Postimees, siis on helistatud ja uuritud ning oleks väga tore, kui Abja-Paluojale tuleb tööle ja elama inimesi kaugemaltki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles