«Linnatund». Vesine teema, tuline arutelu

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Linnatunni" stuudios olid (vasakult) Helmen Kütt, Jaak Pihlak, Karl-Eduard Salumäe, Helmut Hallemaa ja Tiit Jürmann.
"Linnatunni" stuudios olid (vasakult) Helmen Kütt, Jaak Pihlak, Karl-Eduard Salumäe, Helmut Hallemaa ja Tiit Jürmann. Foto: Kaie Mölter

Seekordses Viljandi raadiosaates «Linnatund» emotsioonidest puudu ei tule, sest linnavolikogu liikmed arutavad taas veekeskuse rajamise teemat.

Nimelt kiitis Viljandi vallavolikogu eile üksmeelselt heaks Rakvere ettevõtte Aqua Hotels pakkumise ning leppis ka asjaoluga, et keskus valmiks esialgu arvatust aasta jagu hiljem. Täna plaanitakse rakverelaste soovi arutada erakorralise eelnõuna Viljandi linnavolikogus, kuid opositsiooni kuuluvad sotsiaaldemokraadid pole selle erakorralisena volikogu ette toomisega nõus, sest ükski komisjon pole pakkumist arutanud. Sotside ettepanek on lükata eelnõu edasi aprilli lõppu.

Stuudios selgitavad oma saadikurühma seisukohti sotsiaaldemokraat Helmen Kütt, isamaalane Jaak Pihlak, keskerakondlane Helmut Hallemaa ja reformierakondlane Tiit Jürmann.

Veel võetakse saates jutuks, kas nõndanimetatud EKREIKE võimuliidu sünd võiks Viljandi linnavõimu tasandil midagi muutma või kõigutama hakata, ning see, miks on viimaste volikogu istungite päevakord olnud nii lühike ja väheütlev.

Raadiosaadet juhib Sakala peatoimetaja Hans Väre asemel sedapuhku arvamustoimetaja Karl-Eduard Salumäe. Saadet saab kuulata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles