Spordikooli poisid tõid Põlvast 11 säravat medalit

Jaanek Lips
, Tuleviku maadlusklubi liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi spordikoolis harjutavad kuni 15-aastased maadlejad madistasid laupäeval Põlva spordihoones «Nublust Nabiks» seeriavõistluse viimasel etapil ning rahvusvahelises 103-pealises konkurentsis langes nende saagiks kolm esimest, neli teist ja neli kolmandat kohta. Kohale olid tulnud Eesti, Läti ja Iisraeli maadluslapsed.

Võistluskaalus alla 23 kg võtsid Viljandimaa maadlejad lausa kolmikvõidu. Thristan Kiipus alustas esimest ringi seljavõiduga Gleb Galati üle ja Jürgen Lips seljatas järvamaalase Steven Iljini. Esimeses voorus vaba olnud Raian Romantšuk seljatas teises ringis samuti Galati. Kiipuse ja Lipsu omavaheline kohtumine lõppes Lipsu võiduga. Romantšuki ja Kiipuse poolfinaalkohtumisest väljus 10:0 võiduga Romantšuk. Galati ja Lipsu matš kulges sarnaselt esimese poolfinaaliga ning heitlusest väljus tehnilise punktivõiduga Lips. Treeningukaaslaste omavaheline finaalkohtumine lõppes Lipsu seljavõiduga. Kiire seljavõidu järvamaalase Iljini üle sai ka Kiipus pronksikohtumisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles