Folgifestival tahab friikartulite ja viinerite pakkujaid toidualal vähendada

Eget Velleste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toidupakkujaid on tänavusel folgifestivalil vähem, ent pakutava kvaliteet peaks olema parem ning toidualalt peaks leidma rohkem kodumaist kraami.
Toidupakkujaid on tänavusel folgifestivalil vähem, ent pakutava kvaliteet peaks olema parem ning toidualalt peaks leidma rohkem kodumaist kraami. Foto: Valdo Ots

Juuli lõpul asetleidva Viljandi pärimusmuusika festivali korraldusmeeskond mõtleb juba praegu piduliste kõhutäitele ja otsib toitlustajaid.

Toitlustuse eest vastutav Jaana Hinno rääkis, et kui eelmisel aastal oli festivalil umbes 70 toidupakkujat, siis sel aastal on plaanis nende arv 50 peale tuua.

"See on kvaliteedi parandamiseks, et toidualale tulev inimene saaks midagi väga ägedat kogeda. Siis on aga ka väljavalitud toitlustajatel rohkem müüki," lausus ta.

Nii tulebki toitlustajatel tänavu korraldajatele tervikliku, kodumaise ja ägeda pakkumisega silma jääda.

"Toitlustuse vallas on konkurents väga tihe. Meie tahame leida omanäolisi pakkujaid, kes lähevad kokku folgi mentaliteediga," nentis Hinno.

Registreerimine on avatud märtsikuu lõpuni ja nagu Hinno ütles, on juba praegu eriilmelisi pakkujaid, ka näiteks Jaapani köögist.

Hinno lisas, et alles jäävad suvisele festivalile tavapärased toitlustajad, kes muu hulgas friikartuleid ja viinereid pakuvad, kuid nende arvu soovivad korraldajad tänavu kahandada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles