Elurajooni kruntide müük ei alanud loodetud eduga

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kinnisvarabüroo Uus Maa kohaliku juhi Reet Raudsepa seletust mööda on seni olnud müügis need krundid, kuhu ehitatakse funktsionalistlikus stiilis eramud, ja viilkatusega elamut soovivad inimesed jäid oksjonilt kõrvale. Õige pea tulevad müüki ka teistsugust arhitektuuri lubavad krundid ja see võib huvilisi juurde tuua.
Kinnisvarabüroo Uus Maa kohaliku juhi Reet Raudsepa seletust mööda on seni olnud müügis need krundid, kuhu ehitatakse funktsionalistlikus stiilis eramud, ja viilkatusega elamut soovivad inimesed jäid oksjonilt kõrvale. Õige pea tulevad müüki ka teistsugust arhitektuuri lubavad krundid ja see võib huvilisi juurde tuua. Foto: Marko Saarm

Viljandi linnajuhid läksid sügisel Järveotsa elurajooni esimeste kruntide oksjonile vastu lootusega, et kõik kümme krunti ostetakse kiirelt ära. Viie kuu ja kahe enampakkumisega on aga maha müüdud seitse kinnistut.

Rahaliselt pole senine müük olnud sugugi kehv, sest kui poolesaja krundi hoonestusõiguse müügist loodab linn teenida miljon eurot, siis esimesed seitse krunti on toonud 270 000 eurot. Probleem on aga selles, kas Viljandis leidub veel vähemalt 43 maja ehitada soovivat inimest ja kui kaua võib nende leidmiseks aega kuluda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles