Spordikooli käsipallurite hea hoog on olnud pidurdamatu

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäevases mängus Tartu Ülikooli vastu oli Viljandi Spordikooli esindusest resultatiivseim Aleksander Pertelson kümne väravaga.
Teisipäevases mängus Tartu Ülikooli vastu oli Viljandi Spordikooli esindusest resultatiivseim Aleksander Pertelson kümne väravaga. Foto: Elmo Riig

Teisipäeval kohtusid Tartu ülikooli spordihoones Eesti käsipallimeistrivõistluste esiliigas Viljandi Spordikooli ja Tartu Ülikooli meeskond ning viljandlased naasid koju 36:31 võiduga.

Kuna detsembris Viljandis asetleidnud esimeses nendevahelises mängus olid kolmeväravalise paremusega võitnud viljandlased, vajas Tartu Ülikool teisipäeval võitu, et säilitada võimalus Tallinna Oskarist mööduda ja neljandale kohale tõusta. Viljandi Spordikoolil oli tabelis teine koht ning otsepääs poolfinaali juba tagatud.

Nagu on kirjas käsipalliliidu kodulehel, algas kohtumine karistusvisetega. Seitsme meetri joonelt olid täpsed viljandlastest Hendrik Koks ja tartlastest veel mullu Viljandit esindanud Raiko Roosna. Tasavägine mäng jätkus, kuni Aleksander Pertelson viskas viljandlaste kasuks kolm väravat järjest ning nood läksid 8:6 juhtima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles