Meistrivõistluste poolfinalistide selgitamine tõotab põnevust

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meistrivõistluste põhiturniiril oli kõige täpsema käega Viljandi Valla mängija Rauno Meerits (esiplaanil).
Meistrivõistluste põhiturniiril oli kõige täpsema käega Viljandi Valla mängija Rauno Meerits (esiplaanil). Foto: Elmo Riig

Viljandimaa korvpallimeistrivõistluste põhiturniir on selleks korraks seljataga ning homme kell 11 algavad Viljandi spordihoones veerandfinaalkohtumised, selgitamaks välja poolfinaali pääsejad.

«Võistkondade tasandil põhiturniiril suuri üllatusi ei olnud: enamik meeskondi lõpetas turniiri ühe koha kõrgemal või madalamal kui eelmisel aastal. Suurimaks tõusjaks võib pidada Spordikooli, kes lõpetas lõpetas tänavu viiendana, kuid eelmisel aastal oli seitsmes,» nentis meistrivõistluste eestvedaja Valter Vaha ning jätkas: «Mulle tundub, et mõned meeskonnad pole veel endast sadat protsenti andnud. Arvestades praegust seisu, võib suurim üllataja selguda AP Metsa ja Spordikooli veerandfinaalpaarist, sest spordikooli esindus on näidanud head arengut ning AP Metsas on kaks põhiturniiri punktitoojate esiviisikusse kuuluvat mängijat.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles