Veteran­võrkpallurid pääsesid mitmele pjedestaalile

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üle-eelmisel nädalavahetusel Imaveres mänginud Viljandimaa N50+ võrkpalliesindus koosseisus Tiiu Umal, Merlin Muts, Kersti Koval, Kalli Laprik, Helja Ütsik, Marika Tirmaste, Evi Püvi ja Aleksandra Stern tuli koju pronksmedaliga.
Üle-eelmisel nädalavahetusel Imaveres mänginud Viljandimaa N50+ võrkpalliesindus koosseisus Tiiu Umal, Merlin Muts, Kersti Koval, Kalli Laprik, Helja Ütsik, Marika Tirmaste, Evi Püvi ja Aleksandra Stern tuli koju pronksmedaliga. Foto: Erakogu

Viljandimaa võrkpalliveteranid alustasid märtsikuud edukalt, teenides järjestikustel nädalavahetustel nii hõbedasi kui pronksiseid medaleid.

Kuu esimesel nädalavahetusel olid Imaveres Eesti meistrivõistlustel võistlustules N55+ ja M60+ vanuseklassi mängijad ning mõlemas arvestuses toodi koju teine koht. Teisel nädalavahetusel tuli Viljandi N50+ ja M55+ võistkondadel sealsamas leppida kolmanda kohaga.

N55+ naiskond koosseisus Salme Velleste, Tiiu Umal, Aleksandra Stern, Helja Ütsik, Evi Püvi, Tiina Maar, Malle Hillermaa ja Evi Putrolainen sai teise koha Pärnu esinduse järel. Kolmandaks jäeti Lääne-Virumaa naiskond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles