Et küla poeta ei jääks, avas kaupmees selle kodumajas

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Et Valma küla kaupluseta ei jääks, avas Jaanus Jürisson selle kodumajas. Ja justkui sellest veel vähe: neile, kes ise poodi tulla ei saa, viib ta kauba koju kätte.
Et Valma küla kaupluseta ei jääks, avas Jaanus Jürisson selle kodumajas. Ja justkui sellest veel vähe: neile, kes ise poodi tulla ei saa, viib ta kauba koju kätte. Foto: Elmo Riig

Selle aasta alguses sulges Viljandi vallas Väike-Kurika ja Valma teeristis asunud Soenuka pood uksed, ent Valma küla elanike palvele vastu tulles avas väikeäri omanik poe kodumajas.

Et Valma küla pärast teepervel asunud poe kinnipanekut ilma poeta ei jääks, avas kaupmees Jaanus Jürisson selle jaanuari alguses uuesti oma kodumajas.

"Külarahvas ütles, et "Ära pane ikka kinni!"," kõneles ettevõtja. "Turistegi satub siia. Näiteks kui olid Euroopa meistrivõistlused jääpurjetamises, siis neid ikka käis. Ja kohalikud käivad iga päev."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles