Ott Varik: vastased juba teavad, kuidas mängin, ja panevad piirid ette

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Varik, kes praegu mängib Soome käsipalli meistriliiga klubis Siuntio IF, sai tuule tiibadesse Viljandi HC-st.
Ott Varik, kes praegu mängib Soome käsipalli meistriliiga klubis Siuntio IF, sai tuule tiibadesse Viljandi HC-st. Foto: Elmo Riig

Nagu Eestis on ka Soomes praegu pooleli käsipalli meistriliiga vaheturniir, kus mängitakse välja kohad viiendast kaheksandani, ning selleks et pääseda veerandfinaali, tuleb jõuda kahe parema sekka. Siuntio IF, mille koosseisu kuuluvad ka Viljandi käsipallikasvandikud Ott Varik ja Sten Maasalu, alustas vaheturniiri võidukalt, ent Varik tunnistas siiski, et hooaeg on meeskonnal haiguste ja vigastuste tõttu kulgenud ebastabiilselt.

Siuntio IF alustas vaheturniiri 26:24 (13:11) võiduga Vantaa Atlase üle. Nii Ott Varik kui Sten Maasalu olid täpsed viiel korral. Varik ületas ühtlasi 100 liigavärava piiri ja hoiab nüüd täpseimate tabelis 101 tabamusega kuuendat kohta. Pingerida juhib Helsingi IFK-s mängiv Ardo Puna 156 väravaga, Sten Maasalu on 98 väravaga kaheksas

"Kohtumine Vantaa Atlasega oli päris keeruline, aga õnneks saime kaks punkti kätte. Ei teagi, kas on parem, et esinelikusse ei jõudnud, ent kindlasti saame sel vaheturniiril tasavägisemaid mänge. Ja arvan, et play-off'i silmas pidades on sel juhul nii-öelda alt üles parem minna," vahendas Siuntio IF-i paremääre Ott Variku sõnu käsipalliliidu kodulehekülg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles