Tulevik kohtub hooaja esimeses kodumängus Tammekaga

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimati kohtus Viljandi Tulevik Tartu Tammekaga mullu septembris ja võitis 3:2.
Viimati kohtus Viljandi Tulevik Tartu Tammekaga mullu septembris ja võitis 3:2. Foto: Marko Saarm

Täna kell 13 läheb Tuleviku jalgpalliklubi meeskond Viljandi kunstmuruväljakul hooaja esimeses kodumängus Eesti meistrivõistluste Premium-liiga teises voorus vastamisi Tartu Tammekaga. Nende viimasest kümnest kohtumisest pooled on lõppenud viigiga, nii et päev tõotab põnevust.

"Ma loodan, et oleme heas seisus ja veel paremas seisus, kui olime eelmisel nädalal," vahendas Tuleviku peatreeneri Sander Posti sõnu klubi Facebooki lehekülg. "Kõik mehed pole rivis, aga rivid on paremad kui eelmisel nädalal," ütles Post, viidates Premium-liiga avamängule Flora vastu, kui üle poole meestest pidi koosseisu hõreduse tõttu mängima valel positsioonil.

"Tammeka vastu on kõige tähtsam, et oleksime kaitses tugevad, ja kindlasti tekib rohkem võimalusi väravat lüüa kui Flora vastu. Võrdsem mäng tuleb kindlasti," lisas Post.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles