Järgmine nädal toob ligi kümme soojakraadi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ka Norra ilmajaam Yr.no ennustab järgmiseks nädalaks sooja: järgmiseks nädalavahetuseks koguni 11 kraadi.
Ka Norra ilmajaam Yr.no ennustab järgmiseks nädalaks sooja: järgmiseks nädalavahetuseks koguni 11 kraadi. Foto: Elmo Riig

Kui muidu öeldakse, et ega tali taeva jää, siis niisamuti ei jää järgmisel nädalal kevade saabumisega tulemata ka soojakraadid. Riigi ilmateenistuse teatel võib uue nädala teises pooles õhutemperatuur küündida 10 soojakraadini.

Riigi ilmateenistuse prognoosi põhjal on nädala algus sajune. Esmaspäeva öö on vihmane, sekka tuleb mõnel pool ka lörtsi. Hommikuks koondub sadu enam Ida-Eestisse ja päevalgi sajab seal tihedat vihma, lääne pool on sadu nõrgem ja sajuhoogude vahel pikemaid pause. Tuul on öösel tugev, pöördub kagust lõunasse ja edelasse, päevaks nõrgeneb, õhtul võib taas tugevneda. Õhutemperatuur on öösel plussis, päeval võib küündida seitsme soojakraadini.

Teisipäeval on ilm niiske. Aeg-ajalt sajab lörtsi ja vihma, öösel sisemaal kohati lund. Tuul on öösel veel võrdlemisi tugev ning puhub kagust ja lõunast, hommikuks nõrgeneb ning päev tuleb rahulik. Õhutemperatuur on öösel –1 kuni +3, päeval on sooja 2–7 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles