Viljandi HC oli võõrsil võidukas

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC hoiab vaheturniiril B-alagrupis pärast kolmandat vooru kõrgeimat kohta, üldkokkuvõttes viiendat.
Viljandi HC hoiab vaheturniiril B-alagrupis pärast kolmandat vooru kõrgeimat kohta, üldkokkuvõttes viiendat. Foto: Elmo Riig

Eesti meeste meistriliigas lõppes vaheturniiride kolmas ehk üldkokkuvõttes 17. voor, kus edu saatis võõrsile sõitnud Viljandi HC-d, kes võitis HC Viimsi / Tööriistamarketi 28:22 (14:8).

B-vaheturniiri kohtumist Viimsis alustas paremini hädasti võitu vajanud kodumeeskond, kes peamiselt Mihkel Vaheri tabamuste toel sai 11. minutiks 6:3 eduseisu. Siis jäi HC Viimsi / Tööriistamarket aga tosinaks minutiks väravata ning Viljandi HC tegi 8:0 vahespurdi ja oli poolajavileks 14:8 ees.

Teise pooltunni algul suutis Viimsi vahet pisut vähendada, ent peagi oli see jälle kuue-seitsme värava peal. Viimsilaste olukord ei muutunud paremaks, kui 41. minutil sai punase kaardi Arlo Talmar ning peatreener Jarno Nurme käsutusse jäi veel vaid seitse väljakumängijat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles