Reklaamisegadused tuletasid linnajuhtidele meelde tegemata töö

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selle augusti lõpul Viljandisse Männimäele ilmunud reklaami tõttu hakkasid linnajuhid mõtlema, et midagi on suurte reklaamide parklatesse lubamisega korrast ära.
Selle augusti lõpul Viljandisse Männimäele ilmunud reklaami tõttu hakkasid linnajuhid mõtlema, et midagi on suurte reklaamide parklatesse lubamisega korrast ära. Foto: Elmo Riig

Valimiste aeg ja segadused bussiootekodadega tuletasid linnajuhtidele meelde, et juba aastaid on nad unustanud küsida tasu reklaamide eest, mis on aeg-ajalt ilmunud suurtel treileritel Viljandi parklatesse või linnale kuuluvatele haljasaladele.

Seni on maksu kogutud küll reklaami kooskõlastamise ja linnapilti lubamise eest, aga see, et raha võiks küsida ka maa kasutamise eest või et reklaami kandva suure järelkäru pikka aega parklas hoidmiseks tuleks luba anda, oli linnajuhtidel ununenud. Sel esmaspäeval tegi linnavalitsus otsuse, et ükski reklaam ei tohi linna maale sattuda tema loata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles