Ära müü puitu, müü sooja

Eda Kivisild
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
20. märtsil tutvustatakse uudset soojuse müügi võimalust Kõpu puiduenergiapäeval, kuhu tuleb puid lõhkuma ka Soome olümpiakangelane Juha Mieto. Tatu Viitasaari (vasakult), Lembit Lepasalu, Juha Viirimäki ja Väino Poikalainen panid sellekohase teate üles ka Kõppu.
20. märtsil tutvustatakse uudset soojuse müügi võimalust Kõpu puiduenergiapäeval, kuhu tuleb puid lõhkuma ka Soome olümpiakangelane Juha Mieto. Tatu Viitasaari (vasakult), Lembit Lepasalu, Juha Viirimäki ja Väino Poikalainen panid sellekohase teate üles ka Kõppu. Foto: Elmo Riig

Põllumajandusega tegelev osaühing Kõpu PM on üks osalisi Soome ja Eesti soojusettevõtluse katseprojektis VISU ning loodab tänu sellele püsti panna hakkpuidul töötava automaatse katlamaja, millest saaksid sooja Kõpu kool ja spordihoone ning ettevõtte enda kuivati.

Kõnealune projekt käivitus 2017. aastal, kui Soome metsaliit kaasas Eesti maaülikooli, mittetulundusühingu Ühinenud Metsaomanikud, Mooste valla ja osaühingu Kõpu PM, et tuua nende kaudu väikekatlamajade kogemus ka Eestisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles